De Oogst # 3.7



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
“to share or not to share”

Oesters -Zeeuwse platte 0000- (3 stuks) met feyoa
Three Zealand oysters 0000 with feyoa

***
Gelaagde groenteterrine met saffraan aïoli
 Layered terrine of vegetables with saffron aïoli
           
Pompoen tartelettes met kastanje
Pumpkin tartelettes with chestnut

    Kalfsborst pastrami met split erwt en rogge-ijs
Vealbreast pastrami with split peas and rye-ice-cream

***

Lichtgebonden soep van kokos en mossel Light creamy mussel and coconut soup

Schaaldierenbrandade met gamba
Mash of fish with gamba’s Risotto met Iberico spek en grot champignons
Risotto with Iberico bacon and mushrooms
 

***

Gebakken heilbotfilet met bloemkool en beurre-noisette
Baked halibut with cauliflower and beurre-noisette

Gestoofde kalfsschenkel met uiencrème en vijg
     Stewed veal shank with onion crème and figues

***
 

Verse en gerijpte kazen van de wagen
 Fresh and ripened cheeses from the chariot

1 gerecht voor €10,50
3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.