De Oogst # 4.5

 

Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur

Mosselen gemarineerd op vietnamese wijze

______________

Salade van gerookte boerderijkip, opperdoezer ronde en
zomertruffel

Maatjes haring met rogge, appel en ui

Gekoelde soep van rode paprika en perzik

______________

Velouté van mosterd met Schotse zalm 

Gebakken padron pepers met pecorino

Mille feuille van zomerbietjes, spinazie en ‘LiVar’ spek

______________

Rode mul gebakken op brick met ‘antiboise’

Gebraden tamme eend filet met bramen en jus van chipotle

______________

Abrikozen bavarois met advocaat en bitterkoek roomijs

Meringue met blauwe bessen en basilicum sorbet

Kaas, vers en gerijpt (supplement 5,-)



De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
61,- p.p. vanaf 2 pers.

3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 44,-


De Oogst to order per table:
Aperitif, 3 dishes, 1 dessert,
4 wine pairings, water and coffee/tea
61,- per person

3 dishes and 1 dessert 30,-
4 dishes and 1 dessert 37,-
5 dishes and 1 dessert 44,-