De Oogst # 3.6



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
“to share or not to share”

Panna cotta van gorgonzola met blauwe vijg en framboos
Gorgonzola panna cotta with blue figues and raspberries

***

Dungesneden watermeloen met makreel en koriander
Sliced watermelon with mackerel and cillantro

Gekoelde soep van pomodori en kersen
Chilled pomodori soup with cherries

Gegratineerde mosselen met knoflook en fijne kruiden
 Grated mussels with garlic and herbs

***

 

 

Soep van kropsla en waterkers met Hollandse garnalen (Texel 65)
Lettuce and watercress soup with Dutch shrimps (Texel 65)

Zeeuwse ui gevuld met kalfsborst en shiitake
Stuffed Zealand onion with veal filet and shiitake
 

***
 

Op brickdeeg gebakken mulfilet met aubergine crème en antiboise
Mullet filet baked on brick dough with eggplant crème and antiboise

Gebraisseerde scharrelkip met yoghurt  en specerijen
Braised poultry with yoghurt and spices

***
 

Kaas, vers en gerijpt
Cheese, fresh and ripened

Pruimen clafoutis met amandel ijs
Plums clafoutis with almond-ice-cream

Crème van ‘beurre noisette’ met duindoornbessen sorbet
‘Beurre noisette’ crème with buckthorn berry sorbet

 


3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 45,-

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.