De Oogst # 3.8



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
Drie Zeeuwse platte oesters 000 met oosterse vinaigrette

______________

LiVar coppa di Parma met ananas en macadamia noot

Bloemkool met roquefort en piccalilly

Aardappel salade met gekonfijte gamba’s en schaaldieren crème

______________

Velouté van sjalot en rode port

Paddestoelen feuilletée -Paul Bocuse-

Eendrillette “dumpling” met zeewierbouillon

______________

In brioche deeg gebakken zalm met beurre blanc

Hert sukade met aardappelsoufflé en rode kool

______________

Verse en gerijpte kazen van de wagen

Blanc manger met clementines en “Thé de Noël” roomijs

Chocolade tartelette met gezouten caramel en bananen ijs

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.

3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 44,-


Charcuterie with ‘Kesbeke’ pickles
Three Zealand oysters 000 with Asian vinaigrette

______________

LiVar coppa di Parma with pineapple and macadamia nut

Cauliflower with roquefort and picalilly

Potato salad with candied gamba’s and crustaceans crème

______________

Velouté with shallots and red port

Mushrooms feuilletée -Paul Bocuse-

Duck rillette “dumpling” with seaweed broth

______________

Salmon baked in brioche with beurre blanc

Venison stew with potato souflé and red cabbage

______________

Cheeses, fresh and ripened
Blanc manger with clementines and ice-cream “Thé de Noël”

Chocolate tart with salted caramel and banana ice-cream

De Oogst to order per table:
Aperitif, 3 dishes, 1 dessert,
4 wine pairings, water and coffee/tea
59,- per person

3 dishes and 1 dessert 30,-
4 dishes and 1 dessert 37,-
5 dishes and 1 dessert 44,-