De Oogst # 3.3



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
“to share or not to share”

Peulvruchtensalade met handgerolde
couscous en pecorino

Pulse seeds with hand-rolled couscous and pecorino

_____________
 

Asperges met rauw gemarineerde zalm en
dragon mayonaise
Asparagus with raw marinated salmon and
terragon

 

Gekoelde crème van biet en ingelegde ansjovis
Chilled beetroot crème with pickled anchovy

Salade met kreeft, worteltjes en -krokante lamsnek-
Lobster salad, carrots and -crispy lamb neck-

 

______________
 

Gebakken heilbot met zilte groenten en boter jus
Baked halibut with saltish lettuce and
butter gravy

Stoofpotje van zuiglam met voorjaarsgroenten
Suckling lamb stove with spring vegetables

Asperges ‘à la Flamande’
Asparagus ‘à la Flamande’

______________

Vijf soorten verse en gerijpte kazen
van de wagen
Selection of five fresh and ripened cheeses from the chariot

    Gevroren rabarber mousse, steranijs en 
 cheesecake
Frozen rhubarb mousse, staranise and 
cheesecake
      Mille-feuille met vanille room en 
‘lambada’ aardbeien room-ijs
Vanilla cream mille-feuille with 
‘lambada’ strawberry ice-cream

 

 

1 gerecht               9,-
3 gerechten en 1 dessert 28,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 46,-

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.