De Oogst # 4.2



 

Charcuterie met 'Kesbeke' zoetzuur

Zeeuwse platte oesters 000 met gember en zwarte peper

—————————-

Handgerolde couscous met avocado en passievrucht

Veldsla met ‘Rotselaar’ geitenkaas, ansjovis en guindilla

Fijngehakte achtermuis met kwartel eidooier

———————————

‘Aigo Bolido’ - knoflooksoep uit Aubrac met bloedworst -

Ketan rijst met sesam en Provençaalse kruiden

Gebakken skrei met oregano en mossel-kerrie saus

———————————

Gebakken St. Jacobsmosselen, Portugese gamba, witlof en schaaldierenjus

Gekonfijt en gebakken ‘Miéral’ eend, kimchi en beurre blanc

———————————-

Gemarineerde ananas met lychee bouillon en kokos sorbet

Catalaanse flan met ‘pop-corn’ ijs

Kaas, vers en gerijpt (supplement 5,-)



De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
61,- p.p. vanaf 2 pers.

3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 44,-


De Oogst to order per table:
Aperitif, 3 dishes, 1 dessert,
4 wine pairings, water and coffee/tea
61,- per person

3 dishes and 1 dessert 30,-
4 dishes and 1 dessert 37,-
5 dishes and 1 dessert 44,-