De Oogst # 4.3



 

Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur

Zeeuwse platte oesters 000 en vinaigrette met bosui

______________

Crotin de chevre met tabouleh en amandel

Noordzeekrabsalade met tuinradijsjes

Asperges ‘à la Flamande’

______________

Lichtgebondensoep van artisjokken

Gekonfijte gamba’s met kokos-mouclade en tomaat

Bucatini met kreeft, groene asperge en

geroosterde schaaldierenjus

______________

Gebakken tarbot met raapstelen en Hollandaise

Lams ‘rendang’ met ingelegde groenten

______________

Gemarineerde ananas met lychee bouillon en kokos sorbet

Catalaanse flan met ‘pop-corn’ ijs

Kaas, vers en gerijpt (supplement 5,-)



De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
61,- p.p. vanaf 2 pers.

3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 44,-


De Oogst to order per table:
Aperitif, 3 dishes, 1 dessert,
4 wine pairings, water and coffee/tea
61,- per person

3 dishes and 1 dessert 30,-
4 dishes and 1 dessert 37,-
5 dishes and 1 dessert 44,-