De Oogst # 3.5



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
“to share or not to share”

_____________

Salade ‘brique de chèvre’ met  perzik en macadamia
‘Brique de chèvre’ salad with peach and macadamia

Maatjes haring met bietjes en ui-sorbet
Herring with beetroot and onion sorbet


Steak tartaar met parmezaanse kaas en zomer truffel
Steak tartaar with parmezan cheese and summer truffle

 

Koolrabi gevuld met opperdoes en ‘Kesbeke’ zoetzuur
Stuffed turnip with opperdoes potato and ‘Kesbeke’ pickles

 

Potage van suikermais en Shropshire
Sweetcorn potage with Shropshire

 

______________
 

Spinazie taartje met kwark en mosterdzaad
Cottage cheese and spinach tart with mustard seeds

 

Gebakken sliptong, tuinbonen en citroen-tijm jus
Baked dover sole, broad beans and lemon-thyme gravy

 

Gebraden eendenborst, prei en rode wijn saus met specerijen
Roasted duckbreast, leek and redwine sauce with spices

______________

Vijf soorten verse en gerijpte kazen
van de wagen
Selection of five fresh and ripened cheeses from the chariot

______________
    

Tartelette van bramen, chocolade en bramen room-ijs
Blackberries tartele, chocolate and blackberries ice-cream

 

Pavlova met hangop, rode vruchten en yoghurt-ijs
Pavlova with curd, summer fruit and yoghurt-ice-cream

 

 


3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 45,-

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.