Menu

 

Récolte

Gekoelde bouillon van tomaat en groene aardbeien
Chilled tomato and green strawberry broth

-

Brandade van gamba’s met schaaldierenjus
Brandade of prawns with shellfish gravy

-

Gebraden Challans eend met gegrilde groenten, saus van Palo Cortado sherry
Roasted Challans duck with grilled vegetables, Palo Cortado sherry sauce

-

Soep van Côtes du Rhone wijn met specerijen en zomerfruit
Red wine soup with spices and summer fruit

Menuprijs 59,-



Planter

Dungeseden Pulpo met avocado en citrusvruchten
Thinly sliced Pulpo on avocado and citrus

-

Vichysoisse met Iberico Bellota ham
Vichysoisse with Iberico Belotta ham

-

Gebakken Corvinafilet met artisjok en Verjussaus
Panfried Corvinafilet with artichoke and Verjus sauce

-

Assortiment van internationale kazen, vers en gerijpt
Various international cheeses, fresh and riped


Menuprijs 59,-