De Oogst # 4.1



 


Charcuterie met ‘Kesbeke’ zoetzuur
Zeeuwse platte oesters 000 met rettich en limoen

______________

Vlaamse witlof salade met geraspte geitenkaas en een vleugje bittere chocolade

Dungesneden kalfsmuis met bieten en mierikswortel

Gebakken St. Jacobsmossel met prei en sinaasappel

______________

Erwtensoep met rogge en 12 maanden gerijpte Reypenaer

Kabeljauw lamellen met zuurkool en ‘pommes gaufrettes’

Gnocchi met eendenlever, karmozijnpeer en nootmuskaat

______________

Gebakken rode mul met boerenkool en vleesjus

Gebraden boerderij kwartel met romige linzen en thijmsaus

______________

Kaas, vers en gerijpt

Yoghurtijs met witte chocolade en passievrucht van de garde

Gepocheerde peer met karamel ijs

De Oogst compleet verzorgd:
Aperitief, 3 gerechten, 1 dessert,
4 bijpassende wijnen, water en koffie/thee
59,- p.p. vanaf 2 pers.

3 gerechten en 1 dessert 30,-
4 gerechten en 1 dessert 37,-
5 gerechten en 1 dessert 44,-


Charcuterie with ‘Kesbeke’ pickles
Zealand oysters 000 with rettich and lime

______________

Flemish chicory salad with grated goatcheese and a whiff of dark chocolate

Sliced veal with beetroot and horseradish

Baked scallops with leek and orange

______________

Split pea soup with rye and 12 months ripened Reypenaer

Cod slats served with sourcrout and 'pommes gaufrettes'

Gnocchi with duck livar, crimson pear and nutmeg

______________

Baked mullet with kale and meat gravy

Roasted farm quail with creamy lentilles and thymesauce

______________

Cheeses, fresh and ripened

Yoghurt ice-cream, white chocolate and passion fruit from the whisk

Poached pear with caramel ice-cream

De Oogst to order per table:
Aperitif, 3 dishes, 1 dessert,
4 wine pairings, water and coffee/tea
59,- per person

3 dishes and 1 dessert 30,-
4 dishes and 1 dessert 37,-
5 dishes and 1 dessert 44,-